Menu

Zo train jij jezelf fit voor jouw bikini body

De zomer komt er weer aan en dat betekent natuurlijk dat alle vrouwen weer de extra kilo’s eraf willen trainen. Als je voor een bikini body wilt gaan, dan is het van belang om de benen, billen en buik te trainen. Doordat je deze drie lichaamsdelen traint, zal je binnen een korte tijd een bikini body kunnen hebben. Het is handig om drie maanden van te voren te beginnen met sporten. Als je drie maanden van tevoren begint met trainen en gedisciplineerd aan de slag gaat, kun je erg veel resultaten boeken. 

Direct vooruitgang maken? Train BBB

Als je direct vooruitgang wilt boeken, dan is het het handig om je BBB te trainen. BBB staat voor billen, buik en benen. Wanneer je je BBB traint, zal je merken dat je binnen enkele weken vooruitgang zien. Zo krijg je binnen een aantal weken minder vet waardoor je buik een stuk platter wordt. Daarnaast krijg je ook dikkere billen. Dit komt doordat je de spieren in je billen triggert tijdens het sporten. Als je je billen wilt trainen, dan kun je bijvoorbeeld gaan squaten. Veel vrouwen squaten voor gezonde en gespierde billen. De hamstrings, kuiten en quadriceps zijn ook erg handig om te trainen. Dit om ervoor te zorgen dat alles in verhouding blijft.

Bikini Body bereikt? Zoek dan de juiste bikini uit

Als je de bikini body hebt bereikt, dan is het handig om de juiste bikini uit te zoeken. Als je stevige borsten hebt, dan kun je gebruik maken van een bikini zonder beugel. Je borsten blijven namelijk al vanaf zichzelf goed zitten waardoor een beugel niet nodig is. Hangen jouw borsten nou iets meer? Dan kan je kijken voor bikini’s met beugel. Veel vrouwen maken gebruik van een bikini met beugel. Dit komt doordat de borsten er dan een stuk beter uitkomen waardoor je bikini body mooi tot uiting komt. Heb jij afgelopen drie maanden zitten zweten in de sportschool voor de bikini body? Dan kun je nu genieten van jouw perfecte lichaam!

Bikini kopen in de juiste stijl

Ga jij op vakantie? Dan is het handig om een bikini in de juiste stijl te kopen. Doordat je de juiste bikini koopt, zal je merken dat je perfect gekleed bent voor je vakantie. Ga jij op vakantie naar de Canarische eilanden? Dan is het erg leuk om een strand bikini te halen. 

Zwem decoratie kopen

Veel vrouwen maken gebruik van een omslagdoek. Dit is een doek die je na het zwemmen om je heen kunt wikkelen. De omslagdoek zal niet plakken aan je lichaam waardoor je bikini de mogelijkheid heeft om te drogen. Hierdoor heb je geen last van mannen die kijken en kun je nog heerlijk luchtig over het strand lopen. Daarnaast ziet een omslagdoek er ook erg stijlvol uit. Een omslagdoek kun je net als een bikini eenvoudig bestellen bij diverse webshops. Vergelijk een aantal modellen met elkaar en kies degene die jij het mooist vindt. Neem hier de tijd voor zodat je op het strand echt trots kunt zijn op je zwemkleding.