Menu

Workout schema’s

Hulp nodig bij fit worden, maar geen behoefte aan een personal trainer die samen met jou de sportschool induikt? Dan kunnen wij je helpen! Op onze website kan je content vinden waarmee wij onze bezoekers willen helpen langzaamaan fit te worden. Dit vereist veel discipline en de ervaring leert dat dit voor veel (beginnende) sporters lastig is. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding op maat aan.

Na een aanvraag op onze website koppelen we je aan een van onze nauwkeurig geselecteerde partners. Uiteraard gaan we samen opzoek naar een partner die echt bij jou past.  Samen met je aangewezen partner ga je het gesprek aan. Wat wil je bereiken? En waarom wil je fit worden? Het is voor jouw trainer belangrijk om te weten of je thuis gaat sporten, op de sportschool of allebei. Oefeningen moeten aangepast worden op jouw omgeving, zodat je deze zelfstandig kunt gaan doen. Kortom, waar moet een goed trainingsschema voor jou aan voldoen?

 Vervolgens gaat jouw trainer aan de slag met het opstellen van een persoonlijk schema aan de hand van jouw wensen. Natuurlijk wordt dit schema uitgebreid met jou besproken en zullen er hoogstwaarschijnlijk nog wat aanpassingen worden gedaan.

 Bang om de motivatie voor het trainen kwijt te raken? Geen zorgen. Door Middel van persoonlijk contact met jouw trainer kan er bijna niets mis gaan. Zit je er even doorheen en sta je op het punt om op te geven? Jouw trainer helpt jou om de motivatie terug te vinden. Misschien is het een idee om toch een keer samen te trainen of haal je al genoeg energie uit een videocall.

 Heb jij zin gekregen om fit te worden? Neem dan nu contact met ons op!