Menu

Voedingsschema’s

Keihard bezig met trainen of van plan om te gaan beginnen? Vergeet dan niet te starten met het volgen van een voedingsschema. Wist je dat een groot gedeelte van je fitheid wordt bepaald door je voeding? Wij kunnen je helpen met het opstellen van een voedingsschema. In samenwerking met onze ervaren voedings partners gaan wij aan de slag met een voedingsschema speciaal voor jou.

Bewegen in combinatie met gezond eten is het geheim voor een gezond lichaam. Ons advies is om deze twee dingen te combineren. De professional die aan jou gekoppeld is zal ook je trainingsschema bekijken, mocht je die hebben en daar rekening mee houden. Hoe beter deze op elkaar aansluiten, des te meer kans op succes.

Geen zorgen, een voedingsschema betekent niet automatisch dat je nooit meer iets lekker mag eten. Het is veel belangrijker dat je eet op bepaalde tijden en inzicht krijgt in wat er allemaal mogelijk is. Veel klanten die bij ons binnenkomen behalen namelijk al veel succes met ontbijten, lunchen, dineren en tussendoortjes eten op vaste tijden.

Een voedingsschema hoeft dus helemaal niet vervelend te zijn. Bestaat niet uit alleen maar uit groenvoer met water en er mag zeker af en toe wat lekkers gedronken of gegeten worden.

Bezig zijn met je voeding betekent gegarandeerd succes!