Menu

Over ons

We bieden verschillende diensten aan via onze website. Onze belangrijkste focus is het plaatsen van relevante en waardevolle content waarmee we onze bezoekers op een laagdrempelige manier helpen om geleidelijk aan fit te worden. In de praktijk blijkt echter dat dit voor veel mensen niet afdoende is. Daarom bieden we ook persoonlijke begeleiding op maat aan, om mensen verder te helpen.

Workout schema’s

Weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je eerst begeleiding nodig voor het uitvoeren van je oefeningen? Dan kunnen wij je hierbij helpen. Als je hiervoor een aanvraag doet via onze website, koppelen we je aan een van onze nauwkeurig geselecteerde partners. Zo zorgen we ervoor dat je altijd een passende trainer krijgt. De schema’s worden voor jou opgesteld, zodat je de trainingen later ook zelf kunt uitvoeren. Persoonlijk contact zal ervoor zorgen dat je meer gemotiveerd bent om de trainingen te blijven uitvoeren. Zo heb je altijd een stok achter de deur om de trainingen in je dagelijkse routine te laten komen.

Voedingsschema’s

Alleen bewegen is niet genoeg. Een groot gedeelte van je fitheid wordt bepaald door je voeding. Daarom is het ook mogelijk om voedingsschema’s te laten opstellen. We doen dit ook in samenwerking met onze voedingspartners. Zij bepalen tijdens een intake precies wat jij aan voeding nodig hebt. Vervolgens vertalen ze dit in een aantal maaltijden dat jij door de week mag eten.

Contact opnemen