Menu

Fitness aan huis

Nu landen over de hele wereld kampen met nieuwe golven van het coronavirus, worden sportscholen en fitnesscentra gedwongen te sluiten. Vanwege sociale afstand is sporten in het park met onze vaste partner wellicht niet mogelijk en dit kan leiden tot een gevoel van isolatie. Maar fit blijven, zowel mentaal als fysiek, is een belangrijk onderdeel van ons algemeen welzijn.

Dit is waar een goede personal trainer het antwoord kan geven. Ze kunnen motivatie stimuleren, focus aan uw dag toevoegen, evenwichtige, voedzame diëten creëren en u helpen uw persoonlijke doelen te stellen. Een geweldige training thuis zal uw hartslag verhogen, een gezond zweet produceren en al die goede endorfines vrijgeven. Precies wat nodig is om de dag door te komen!

Het voorkomen van de verspreiding van Covid-19 is van vitaal belang om onze gezondheidswerkers de tijd te geven om langetermijnoplossingen te vinden, zoals een effectief vaccin. Door eenvoudige en gemakkelijke regels te volgen, is ieders veiligheid gegarandeerd. Voor uw trainingssessies thuis is uw achtertuin de ideale omgeving, omdat dit de grootste sociale afstand mogelijk maakt en mogelijke overdrachtspunten tot een minimum worden beperkt.

Tip: Jouw Personal Trainer aan Huis: trainen waar en wanneer jij wilt!

Als dit niet mogelijk is, bereidt u uw kamer dan dienovereenkomstig voor. Plaats meubels zo ver mogelijk uit elkaar om de maximale afstand tussen jou en je trainer te behouden. Ramen en deuren moeten open staan ​​om frisse lucht te laten circuleren, waardoor het risico op overdracht verder wordt verkleind. Deurgrepen moeten voor en na elke sessie met alcohol worden schoongeveegd en de oefenmatten moeten zo ver mogelijk uit elkaar worden geplaatst.

Vermijd elke vorm van lichamelijk contact en raadpleeg de richtlijnen van uw lokale overheid voor de aanbevolen regels voor sociale afstand. Speel muziek af via een bluetooth-verbinding om nog een contactpunt voor covid-overdracht te verwijderen. Zorg ervoor dat u en uw trainer tijdens uw training N95-gezichtsmarkeringen dragen.

Om te voorkomen dat u met contant geld moet betalen, kunt u betalen via een bankoverschrijving, Paypal of een van de vele andere contactloze betalingssystemen. Als contant geld de enige optie is, spuit dan met alcohol en wacht 30 seconden totdat de sterilisatie effect heeft.

Uitgelicht: Wat is het verschil tussen een personal coach en personal trainer?

Laat uw personal trainer rechtstreeks naar de kamer zien waar de training zal plaatsvinden, en vermijd het bezoeken van andere kamers in huis. Als de training is voltooid, reinigt en desinfecteert u de hele kamer en was u de kleren die u aanhad. Deze dienen gescheiden te worden gehouden van het andere wasgoed.

Voorkom dat u zelfgenoegzaam wordt door al deze stappen van tevoren op te schrijven, en raadpleeg ze voor elk bezoek van uw persoonlijke trainer.

Iemand vinden die uw inzet voor een Covid-veilige training deelt, is de sleutel tot succes. Praat met verschillende trainers voordat je een definitieve beslissing neemt, herontdek dan het plezier van sporten en blijf fit terwijl we deze uitdagende tijden samen doorkomen.