Menu

Elektrische fietsen van Amslod

Elektrische fietsen worden steeds populairder. Logisch ook, want het scheelt veel energie in vergelijking met een normale fiets. Amslod is een jong Nederlands fietsenmerk uit Meppel. Net zoals de Stellafietsen verkopen zij alleen elektrische fietsen online. Zij behoren tot de snelst groeiende fabrikant voor elektrische fietsen. Wil je graag een Amslod elektrische fiets kopen en ben je opzoek naar goede informatie? In deze tekst geven we alle informatie die je nodig hebt bij het kopen van deze elektrische Amslod fiets. Hierbij benoemen we ook Amslod herenfiets reviews en Amslod ervaringen.

Collectie van Amslod

Amslod heeft een grote collectie aan e-bikes, met zowel een midden- als voorwielmotor en een hoge en lage instap. De fietsen met een lage instap werden vroeger de damesfietsen genoemd. Zo hebben zij meer dan tien verschillende modellen. Wat vaak terugkomt bij deze fiets zijn de dubbel geveerde voorvork, een extra lage trapas, traploos instelbare stuurhoogte en zadelhoogte en een geveerde zadelpen. Ook heeft de fiets een automatische motor-vrijloop-koppeling. Dit zorgt ervoor dat er zonder ondersteuning licht gefietst kan worden. Daarnaast hebben zij vier verschillende fietsaccu’s. Deze accu’s lopen van 70 tot maximaal 150 kilometer.

Populaire Amslod fietsen

Volgens alle ervaringen en reviews zijn er een paar populaire Amslod fietsen. Een van deze fietsen is bijvoorbeeld de Amslod Wellington. Dit is een krachtige allrounder fiets met een middenmotor. Zoek je een wat meer sportieve en comfortabele fiets? Ga dan voor de Amslod Hilston. Onder de wat langere mannen en vrouwen is de de Amslod Newton erg populair. Maar zoek je een fiets waar je gebergte of heuvels mee kan fietsen, dan is wellicht de Amslod Highland een goede optie. Deze fiets is krachtig en voorzien van een sterke voorwielmotor. Ook heeft Amslod de Venton, dit is een fiets met een wat luxere uitstraling. Verder hebben zij ook de Aston, dit is een damesfiets uit de 2019 collectie. Deze fiets heeft een Bafang motor in het midden en is ideaal voor de dagelijkse afstanden naar werk, school of voor de boodschappen. Hamilton is een uniseks fiets geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Deze fiets heeft een voorwielmotor en 5 ondersteuningsstanden. Tevens produceert de fiets weinig geluid. De Carlton is populair onder de vrouwen. Deze fiets heeft een accu van 600 watt uur capaciteit, helder lcd-kleurendisplay en een LED-verlichting die automatisch aangaat. Ten slotte is de Preston een veel verkocht e-bike. Deze is qua accu hetzelfde als de Carlton alleen heeft deze fiets door toepassing van de vijfde generatie e-bike een 43-volt elektrisch systeem.